Občasník názorů jedné karkulky

Zpatky z Randwicku a zase pryc

23. 7. 2008 14:27
Rubrika: svědectví | Štítky: ActIv8 a WYD 08 , akce:wyd-2008

Uz jsme zase zpatky z Randwicku, kde za pritomnosti asi 400 000 poutniku probehla vecerni vigilie a po zajimave noci dopoledni mse za ucasti Benedikta 16. Pro nas poutniky to byly nadherne zazitky. Dorazili jsme vcas, v sobotu dopoledne a diky tomu jsme meli dostatek mista, kde jsme se rozvalili a jako spravni cesi zacali dopoledne svacinou :o)

Kazdopadne odpoledne zacal program nekolika koncerty, bylo teplo a akorat jsme doufali, aby vecer nezacalo prset. Byl to zatim snad nejteplejsi den v Sydney. A prset nezacalo az do nedelniho vecera :o)

Kazdopadne jedinou zasadni vec, kterou o vecerni vigilii mohu rict je, ze byla kratka. Prilis kratka. Byla prilezitost poslechnout si nadherna svedectvi nejen od Marusky, ale take ostatnich, kteri meli prilezitost mluvit, zejmena me zaujala hlucha divcina z Australie. Po vigilii zejmena pro ty, kteri uz chteli spat svitily svetla a byly jeste dva koncerty, po kterych nasledoval ruzenec a Salve Regina. Pak uz byla ztlumena svetla a dalo se zacit usinat, nacez vedle vegetujici italove vytahli bubinky a kytary a zacali zpivat. Znate nekdo nejakou italskou ukolebavku? Ja mam pochybnosti o tom, zda nejaka vubec muze existovat... Nicmene i pres tohle vsechno jsem se vyspal vyborne a rano zacalo prijemne v 8 hodin rannimi chvalami a pak v 10 hodin mse s papezem a uzasnym ordinariem :-)

Po msi jsme se postupne sbalili a Randwick trosku narocnejsi cestou opustili. Nekteri si po ceste a zkusenostech s australskou kavou koupili Big Black Strong Coffee. Tu jsme potom citili jiz kdyz se priblizovala nekolik metru dopredu :-) Ale zapusobila. Nam ostatnim, kteri vareny pisek radi nemame, musela postacit na prisun kofeinu Cola.

Ty dva dny na Randwicku byly nezapomenutelne a naplnene spoustou dalsich zazitku o kterych se treba jeste casem zminim. Ted je ale jeste cas nahrat fotky, sbalit se a jit spat. Zitra opoustime rodinu a pomalu ale jiste se vydavame na dalsi pout na Novy Zeland, coz bude jeste o mnoho zajimavejsi...

Zobrazeno 2110×

Komentáře

cejsk

doufam ze budete psat a psat at vime co tam provadite za nekalosti...

majkiii

Moc jsme na vás na Velehradě mysleli :)

kacka

musím říct (napsat), že doslova "hltám" každé slovo či fotku od vás "protinožců":) jsem moc ráda, že díky signálům můžeme být na jedné vlně;)

sqdw

2cejsk: Jak to jako myslis, nekalosti? To bychom si prece nikdy nemohli dovolit ;-)
2majkiii: To je od vas velmi mile, ze jste si na to nasli cas...
2kacka: Snad se jeste na Zelandu dostaneme k internetu, to uz je vsechno vice nejiste...

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio